Suburbia

Staples_Konf_Film_1920x1080_1

KONFERANSEFILM FOR STAPLES

NYE LØSNINGER SOM VIRKER

Suburbia har jobbet med Staples for å utvikle en ny brand story. Historien starter med at det knirker for mye på norske arbeidsplasser. «Noen» finnes ikke lenger. De som før sørget for at ting gikk knirkefritt er nedbemannet. Sekretærene, vaktmesterne og resepsjonistene er borte. Staples brand story oppsummeres i slagordet «NYE LØSNINGER SOM VIRKER». Denne filmen åpnet nylig Staples store kundekonferanse. Etter filmen gikk administrerende direktør Nina Skramstad på talerstolen og presenterte Staples' løsninger.

 

ALLE JOBBER

ANDRE JOBBER

Kolibri_Mockup_1920x1080_Ny_2

Lanseringskampanje for
Kolibri Omsorg

SE JOBB

Film_6

Studentkampanje
for Eplehuset

SE JOBB

Roede_atrikkel_div

Ny salgskampanje
for Grete Roede

SE JOBB