Suburbia

Roede_Artikkel_HeroJobb_1920x10802

ALKOHOL-REKLAME FOR ROEDE

Suburbia leverer kontinuerlig native-artikler til Roede, og tilbakemeldingen er høy konvertering og rekordlave klikkpriser. Målet er å få folk til å melde seg på kurs, og gode søkeordsanalyser bidrar til at artiklene ofte har overraskende temaer.

«Drikker du for mye?» gir deg 10 gode grunner til hvorfor du bør prøve deg på en hvit måned. Mens «Den sunne forbrenningen starter først når alkoholen er forbrent» gir deg fakta om hvorfor det daglige glasset med vin gjør det vanskelig å gå ned i vekt.

 

 

<< ALLE JOBBER

ANDRE JOBBER

1_Roede_artikkel_1_1920x1080

NATIVE-KAMPANJE FOR
GRETE ROEDE

SE JOBB

Roede_atrikkel_div

NY SALGSKAMPANJE
FOR GRETE ROEDE

SE JOBB

Staples_Konf_Film_1920x1080_2

KONFERANSEFILM
FOR STAPLES

SE JOBB