Suburbia

1_Optimisten_magasinet-Mai-Toppbilde
Prosjekter

Moderne i 2021 – papirmagasiner

Stadig flere markedssjefer ser det som fremoverlent å legge ned printmagasiner. Vi anbefaler å undersøke hvor mange som leser dem først! Stort sett er tallene slik: 90 prosent av mottakerne leser magasinene. Magasiner har en annen oppgave og langt mer mottagelige lesere enn de du treffer digitalt.

Optimera har svært gode tall for sitt proff-magasin, Optimisten. Flere ganger årlig hjelper Suburbia til med lay-out, artikkelskriving og redaksjonsarbeid. Nå er mai-nummeret ute. Glem ikke at det å ha et magasin sikrer at organisasjonen kontinuerlig produserer godt innhold som også brukes i digitale flater.

 

 

Vil du vite mer om mulighetene for å lage et magasin?

Ring Jarl André Vethe på telefon 924 01 060.

Montasjeutstyr – Ny kjede i Optimera

Optimera logistikk og miljø

Nytt Road Show

Nye vindustrender