Suburbia

Banner til web 7 - vi er sertifisert

Suburbia er blitt Miljøfyrtårn

Vi sier at i Suburbia er vi ikke bare opptatt av hva det er smart å si, vi er også opptatt av hva det er smart å gjøre. I dette tilfellet gjelder det vår klima- og miljøbevissthet og vårt samfunnsansvar.

 

Konkret handlekraft

Miljøengasjement og -innsats er blitt viktigere og viktigere i vår bransje. Det å forplikte seg til en grønn omstilling handler også om å kunne være med i konkurransen fremover. Suburbia er opptatt av konkret handlekraft, og er stolte av å nylig blitt Miljøfyrtårn-sertifiserte.

Når vi i Suburbia samarbeider med våre oppdragsgivere, oppfordrer vi dem til å hver dag jobbe for bærekraftige løsninger og se på sin rolle når det kommer til klimaspørsmålet. Ettersom vi gir andre aktører råd og tjenester som omfatter miljø og klima, er det derfor naturlig at vi bidrar til grønn omstilling selv: Målet om å bli en Miljøfyrtårn-sertifisert virksomhet spiret frem i fjor, og i februar i år begynte arbeidet punkt for punkt.

 

Sertifisert

Den 14. juni 2022 fikk vi endelig anerkjennelse for målrettet arbeid, og vi ble sertifisert Miljøfyrtårn.

Vi har blant annet gått inn for enda bedre markering av kildesortering, ved innkjøp velger vi i høyeste grad økologiske varer med mer frukt og grønt til de ansatte, pluss at vi går for de minst miljøbelastende produktene når det er mulig, med tanke på kontorrekvisita, vaskemiddel, materiell m.m.

 

Enda bedre

Virksomheter som blir miljøtårnsertifisert skal resertifiseres hvert tredje år. Frem til 2025 vil vi strukturelt jobbe for å bli enda bedre. Samtidig ønsker vi å bli utfordret fra andre hold, og håper at flere byråer og virksomheter strekker seg etter grønnere mål og ambisiøse løfter.

Nå gleder vi oss stort til mottagelse av diplom fra Stiftelsen Miljøfyrtårn på Oslo Rådhus i oktober.