Suburbia

Prosjekter

TULLER IKKE MED JULA

Servicegrossistene er ny kunde i Suburbia, og den absolutt første oppgaven var å hjelpe til med fire artikler til julenummeret av Gourmet. Og selv om både Servicegrossistene og Suburbia har ønsker om nytenking og kreativitet, ble vi enige om at jula egentlig handler om det motsatte; om å tenke innenfor boksen.

Vi fikk æren av å intervjue Pers Kjøkken (som leverer pinnekjøtt, ribbe, julepølser, sylte og …), innkjøpsorganisasjonen KNIF (som har medlemmer som lager julestemning på institusjoner), eierne av Norges mest populære julebordsted – Lorry og Selected Wines (som riktignok anbefaler champagne til all julemat).

Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist til storhusholdningsmarkedet, og Gourmet er et kundemagasin som leses av kokker og andre som driver kantiner, restauranter og kafeer.

Utformingen er gjort av Helene Ask Hunskaar hos Servicegrossistene.

Intervjuer i Gourmet