Kunde:
Apotek 1
Prosjekt
Magasin

Et sikkert vårtegn

Når blåveisen titter frem fra jorden, når linerla kvitrer og solen tar tak, ja, da kan vi slå fast at våren har kommet. Et annet sikkert vårtegn, i hvert fall for oss i Suburbia, er utgivelsen av et flunkende nytt nummer av Apotek 1 Magasinet.

 

Spennende møter

Suburbia står for Magasinets konsept, design og innhold. I denne vår- og sommerutgaven har vi blant annet snakket med flere fagkyndige forskere, lederen for besøkstjenesten for Asker Røde Kors og Selda Ekiz, for å nevne noen.

Ikke minst har vi fått solid påfyll av fagkunnskap fra Apotek 1s farmasøyter og apotekteknikere. De sitter på den beste kompetansen om medisinbruk i Norge, og et av målene med Magasinet er å formidle denne kunnskapen i enda en kanal. Samtidig skal det underbygge Apotek 1 sin posisjon som faghandel.

Et annet mål er dessuten å lage et tiltalende magasin som både gir inspirasjon og gjerne lærer leseren noe nytt.

 

Fokus på vår og sommer

Magasinet inneholder videre en rekke praktiske råd for ivaretagelse av egen helse og aktiv forebyggende egenomsorg. Det er fylt av varierte fagartikler og produktinformasjon fra Apotek 1, samt andre sesongrelaterte temaer.

Magasinet kan leses på apotek1.no, alternativt kan du stikke innom et av Apotek 1s 450 apotek og plukke med det med deg. Uansett er det helt gratis.

 

Les magasinet HER.