Kunde:
Texcon
Prosjekt
Texcon event

Ny look til motebransjens event

Texcon Event

De siste årene har noen av klesbransjens viktigste aktører, utvalgte leverandører og folk som enten driver – eller jobber i butikk – samlet seg for å hente inspirasjon. Texcon Event ble gjennomført for tredje gang mandag 08. april 2024 med mer enn 250 besøkende gjester. Eventet er en naturlig møteplass for folk i bransjen, hvor de får anledning til å gjennomføre speed dates med aktuelle leverandører og sammen oppdage hvilke samarbeidsmuligheter de har.

Suburbias rolle

Mye forandrer seg gjennom tidene, og som en del av motebransjen er det viktig for Texcon å vise at de er i stand til å fornye seg. Suburbia har tidligere jobbet sammen med Texcon, og fikk denne gangen i oppdrag med å gi Texcon Event en ny grafisk identitet. Med inspirasjon hentet fra deres design og farger laget vi en ny og tidløs event-logo, som kan gjenbrukes for Texcon Event i årene fremover.

I tråd med at det skulle lages en ny profil for eventet som skulle kunne gjenbrukes, hadde vi ansvar for å lage designet til den digitale invitasjonen, og som en stor velkomst til alle besøkende laget vi et velkomstseil. Alle besøkende fikk ved døren utdelt hvert sitt logobånd med tilhørende nøkkelkort, som vi også hadde fått designe.

For å sørge for at alle besøkende lett skulle finne fram og få et innbydende inntrykk av standene, var en annen del av vårt oppdrag å lage underlag til alle skjermene. Etter en lang dag med faglig påfyll var det sosialt opplegg med en prisutdeling, hvor vi laget diplomene som vinnerne fikk.

Texcon Event er et godt eksempel på hvor allsidig Suburbia jobber, og at vi har mulighet til å bidra med svært mye forskjellig. Dersom du skulle trenge hjelp til å store eller små prosjekter kan du kontakte oss her!